Inici Actualitat Guillem Pinyol guanya la plata al campionat de Catalunya juvenil de salt...

Guillem Pinyol guanya la plata al campionat de Catalunya juvenil de salt d’alçada

0
COMPARTIR

guillem-pinyol-plata-catala-2015

L’atleta taradellenc Guillem Pinyol (CA Vic) va aconseguir la medalla de plata juvenil en la prova de salt d’alçada dels campionats de Catalunya d’atletisme a l’aiure lliure. La competició es va disputar aquest diumenge a Lloret de Mar.

Pinyol va aconseguir fer una marca d’1,81 metres, tot i que la prova es va disputar en un ambient molt calorós. A més, va superar la posició assolida fa un any en la mateixa prova, on tot i saltar més alt, va aconseguir el bronze. Al mes de març d’aquest 2015 també va aconseguir el bronze en els campionats de Catalunya de pista coberta amb una marca 2 centímetres inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments