Inici Actualitat El Boho Chic dels botiguers de Taradell no supera l’èxit del Toca-xou

El Boho Chic dels botiguers de Taradell no supera l’èxit del Toca-xou

0
COMPARTIR

boho-chic-2015

El canvi de format del Toca-xou en el Boho Chic no va superar les expectatives de les dues primeres edicions d’aquesta inciativa de l’Agrupació de Botiguers de Taradell. L’afluència de gent va ser més baixa, tot i la gran ambientació que presentaven els carrers més cèntrics del poble.

boho-chic-20152El canvi de dates també va ser una de les causes. En celebrar-se a mitjans de juny, molta gent va preferir aprofitar el cap de setmana d’altes temperatures i sol per marxar del poble. Les anteriors edicions s’havien celebrat en els primers dies de juny.

El Boho Chic va proposar un ambient més bohemi pels carrers de Taradell amb molts colors vius i una ambientació vintage en molts dels aparadors dels comerços del poble. La iniciativa va començar més d’hora, ja que a partir de les 5 de la tarda ja hi havia propostes per la mainada, jocs amb materials reciclats de Guixot de 8 i passejades amb poni a càrrec de Ponicat a la Plaça de les Eres. També hi havia una txaranga que animava pel carrer.

La majoria dels botiguers de Taradell van treure paradetes al carrer per oferir descomptes i ofertes especials amb motiu del Boho Chic. I, sobretot, moltes degustacions gastronòmiques que feien les delícies dels visitants. Fins a mitjanit hi va haver animació. Entre els clients que van comprar es va sortejar un cap de setmana, que va guanyar Mercè Mora. A continuació podeu veure més imatges del Boho Chic.

[shashin type=”albumphotos” id=”78″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments