Inici Actualitat L’Arxiu fotogràfic surt al carrer amb motiu de l’Aplec de la Sardana

L’Arxiu fotogràfic surt al carrer amb motiu de l’Aplec de la Sardana

0
COMPARTIR

aplec-sardana-taradell-historic

Diumenge a la tarda se celebra l’edició 69 de l’Aplec de la Sardana de Taradell. Començarà a 2/4 de 5 de la tarda amb la participació de tres cobles: la Genisenca, els Lluïsos i la Sant Jordi Ciutat de Barcelona, que interpretaran un total de 16 sardanes.

Amb motiu d’un dels actes més tradicionals del poble, l’Arxiu Fotogràfic de Taradell tornarà a sortir al carrer. Així, hi haurà instal·lat un espai on es podran contemplar fotografies antigues i històriques d’aquesta festa tardellenca. Serà una bona ocasió per veure l’evolució històrica de l’Aplec, que ha passat per diversos moments de vitalitat.

Tot i això, qui no hi pugui assistir, a partir del 22 de juny la mostra es podrà veure a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font fins al 8 de juliol.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments