Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell lliura divendres el 13è Premi literari Solstici

La Biblioteca de Taradell lliura divendres el 13è Premi literari Solstici

0
COMPARTIR

premi-solstici2014La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest divendres a les 8 del vespre el lliurament de la 13a edició del Premi literari Solstici de Taradell. En total es lliuraran sis premis. Dos per adults en prosa i dos més en l’apartat de poesia. I també el premi infantil Jordi Capell tant en prosa com en poesia.

El veredicte l’haurà decidit el jurat format per Carme Bayot, Aina Homs, Jesús Ramos, Lluís Rovira i Aleix Solà.

Al llarg de l’acte hi haurà la intervenció de l’historiador Antoni Pladevall i Font que recordarà la figura de l’arquitecte Jordi Capell i del Premi de Lectura que portava el seu nom. Es comptarà amb l’acompanyament musical del UKEVE: Sergi Gutierrez (ukelele) i Judit Trilla (veu). Al finalitzar l’acte hi haurà un petit refrigeri gentilesa del Restaurant El Nou Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments