Inici Actualitat Dissabte el Toca-xou es convertirà en el Boho Chic de Taradell

Dissabte el Toca-xou es convertirà en el Boho Chic de Taradell

0
COMPARTIR

toca-xou2014L’Agrupació de Botiguers de Taradell celebrarà aquest dissabte la primera edició del Boho Chic. Es tracta d’una variant de l’exitós Toca-xou que s’havia organitzat en els dos últims anys amb un ambient diferent i a partir de les 5 de la tarda i fins a mitjanit.

En aquest cas la zona serà la mateixa, la que marquen els carrers de la Vila, Passeig Domènec Sert, carrer de l’Església i carretera de Balenyà, juntament amb el primer tram de la carretera de Mont-rodon. Però la filosofia diferent. Hi haurà un ambient diferent amb molt de color, música ambient i altres sorpreses.

Molts comerços tornaran a sortir al carrer amb ofertes i promocions. Entre totes les compres realitzades  durant el dia es sortejarà un cap de setmana. Paral·lelament, hi haurà diferents activitats complementàries a partir de les 5 de la tarda com passejades en poni, jocs per la mainada, cercavila d’aigua i jocs amb material reciclat de Guixot de 8. A partir de les vuit del vespre s’afegiran propostes gastronòmiques i música en directe.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments