Inici Actualitat Protecció Civil i Creu Roja alerten dels perills de les revetlles als...

Protecció Civil i Creu Roja alerten dels perills de les revetlles als escolars de Taradell

0
COMPARTIR

xerrades-prevencio-revetlles-2015

Protecció Civil de Taradell, conjuntament amb Creu Roja Osona, han iniciat un conjunt de xerrades de sensibilització als alumnes de cicle superior de les escoles de primària de Taradell. L’objectiu és donar consells per a l’ús de petards en el marc de la campanya Revetlles amb precaució que fa la Generalitat de Catalunya.

Jaume Cutrina, tècnic de  Protecció Civil Taradell, explica la part preventiva amb diferents consells per gaudir de la festa i les precaucions que s’han de tenir a l’hora d’encendre qualsevol foguera o tirar els petards. Per exemple, no fer ús de pirotècnia a menys de 500 metres de qualsevol zona forestal o no tirar petards dins d’envasos.

Per altra banda, Carles López, president dels Voluntaris de la Creu Roja d’Osona, s’encarrega d’explicar situacions en cas d’accident o cremades, i els procediments que s’han de seguir, juntament amb les atencions sanitàries més habituals.

Els voluntaris de Protecció Civil han estat formats per impartir aquestes xerrades pel departament d’Interior i l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments