Inici Actualitat La gent gran de Taradell disfruta de la 61a Festa de la...

La gent gran de Taradell disfruta de la 61a Festa de la Vellesa

0
COMPARTIR

festa-vellesa-20152

Taradell va viure el segon acte multitudinari aquest cap de setmana amb l’edició 61 de la Festa de la Vellesa. Un clàssic cada any en aquestes dates que concentra molta gent, no només avis, sinó també molts néts i nétes i familiars.

festa-vellesa-20155L’església Sant Genís de Taradell es va omplir per assistir a l’acte religiós que es fa cada any. Les autoritats locals, la pubilla i l’hereu, també van acompanyar-los. La missa va estar amenitzada per la Coral del Remei, que al final va delectar els assistents amb tres peces. La final interpretant “El meu avi” juntament amb tots els assistents.

A continuació, va ser el torn per alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès que van interpretar dues cançons cantant i tocant la flauta. Tot seguit, es va fer el vermut popular als jardins del davant de l’Església per fer temps per tancar la Festa amb un dinar de germanor a can Costa i un final de festa amb la música de Tastet de Gospel.

Més de 150 persones grans de Taradell van participar en la festa, organitzada pel Patronat de la Vellesa de Taradell.

festa-vellesa-20153

festa-vellesa-20154

festa-vellesa-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments