Inici Actualitat Lluís Verdaguer proclamat alcalde de Taradell per al mandat 2015-2019

Lluís Verdaguer proclamat alcalde de Taradell per al mandat 2015-2019

0
COMPARTIR

 

Lluís Verdaguer ha pres possessió com a alcalde de Taradell per al proper mandat 2015-2019 en l’acte oficial de constitució de l’Ajuntament d’aquest dissabte al migdia. Ha obtingut els 8 vots a favor dels regidors que té CiU. Serà el seu tercer mandat consecutiu. Juntament amb Verdaguer també han pres possessió tots els dotze regidors que conformen el consistori taradellenc (8 de CiU, 4 d’ERC i 1 de SI).

lluis verdaguer alcalde 2015La sala de plens s’ha omplert de taradellencs per seguir l’acte que ha durat uns tres quarts d’hora. En el seu parlament Lluís Verdaguer ha reconegut que els vuit regidors aconseguits en les municipals del 24 de maig són “el millor reconeixement que podríem rebre” i ha assegurat que, malgrat tenir majoria absoluta, “no ens relaxarem ni afluixarem”. També ha tingut un record per als exregidors tant del seu equip com de l’oposició, una menció a Josep Munmany per haver-lo deixat entrar en el món de la política i un agraïment amb emoció inclosa a la seva família i, sobretot, a la seva mare.

constitucio-ajuntament-2015Salvador Clot, portaveu d’ERC i cap de llista, ha agraït tota la gent que va votar-los a les municipals i ha afirmat que “acceptem el rol a l’oposició, tot i que és un tema complicat davant una majoria absoluta, però ho agafem amb la màxima serietat per no decebre els nostres votants i als taradellencs”. I ha obert la porta perquè l’equip de govern els tingui en compte. “Estem aquí per treballar per Taradell i aportar propostes en benefici de Taradell”, ha afirmat.

Finalment, Jacint Casadevall, únic regidor de SI i cap de llista, també ha agraït la confiança dels qui van votar-lo i ha afirmat que “contribuirem a la bona governança i a fer una oposició lleial”.

Curiositats
Tots els 13 regidors han pres possessió del seu càrrec jurant-lo amb la fórmula, proposada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), on s’especifica clarament que es comprometen a treballar per la independència de Catalunya.

L’alcalde ha obsequiat als regidors que plegaven i també als nous regidors amb una insígnia de plata amb l’escut de Taradell. La mesa d’edat ha estat formada pel regidor de més edat, Joan Casassas (CiU), i la més jove, Ariadna Prat (CiU). I com a anècdota, quan s’anaven cridant els regidors perquè prometessin o juressin el càrrec, el secretari Josep Rovira s’ha saltat al regidor Jordi Baucells, tot i que en cridar-lo més tard, pràcticament ningú s’ha adonat de l’error.

[shashin type=”albumphotos” id=”76″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments