Inici Actualitat Taradell homenatjarà la vellesa aquest diumenge

Taradell homenatjarà la vellesa aquest diumenge

0
COMPARTIR

homenatge-vellesa20142L’Homenatge a la Vellesa de Taradell complirà aquest diumenge la 61a edició d’aquesta festa organitzada pel Patronat Local de la Vellesa. La festa començarà amb una missa a l’església Sant Genís on hi participarà la Coral del Remei de Vic i que comptarà amb una actuació dels alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès.

A la una del migdia hi haurà el tradicional vermut popular als jardins del davant de l’església i que comptarà amb l’animació dels Picagrallats. El dinar de germanor es farà al Centre cultural Costa i Font amb la presència de més de 150 persones. Es tancarà la festa amb una actuació de Tastet de Gospel.

Aquí pots conèixer la història d’aquesta festa tradicional a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments