Inici Actualitat Dissabte a les 12 es constitueix el nou ajuntament de Taradell 2015-2019

Dissabte a les 12 es constitueix el nou ajuntament de Taradell 2015-2019

0
COMPARTIR

ajuntamentLa sala de plens de l’Ajuntament de Taradell acollirà aquest dissabte a les 12 del migdia l’acte de constitució del nou ajuntament per al mandat 2015-2019. La sessió oberta al públic servirà perquè Lluís Verdaguer prengui possessió com a alcalde per tercer mandat consecutiu. Amb els vuit vots a favor que va aconseguir CiU en té suficient per ser escollit per majoria absoluta, tal i com preveu la normativa. Per tant, no caldrà segona votació.

L’acte també servirà perquè prenguin possessió del seu càrrec els 12 regidors restants. S’estrenaran en el càrrec Araceli Garcia, Ariadna Prat, Santi Estragués, Toni Morcillo i Cristina Santamaria per CiU, i Amaia Gómez i Mercè  Riera per part d’ERC. Repeteixen a banda de l’alcalde, Jordi Baucells i Joan Casassas per CiU, Salvador Clot i Lluís Rodríguez per ERC, i Jacint Casadevall per SI.

De fet, aquests dies els nous regidors ja s’han trobat tant per preparar l’acte com per iniciar la legislatura, ja que a mitjans de mes hi podria haver el primer ple municipal. L’acte comptarà amb la constitució de la mesa d’edat (formada pel regidor més jove i el de més edat) que presideix la sessió, i la presa de possessió dels regidors, l’elecció de l’alcalde i la seva presa de possessió.

Pel que fa al repartiment de tasques entre l’equip de govern, tot i que ja està molt decidit, s’esperarà al primer ple per confirmar les carteres de cada regidor/a.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments