Inici Actualitat Uns 900 bastoners seran a Taradell dissabte en la 40a Trobada de...

Uns 900 bastoners seran a Taradell dissabte en la 40a Trobada de balls de bastons de Catalunya

0
COMPARTIR

ball-bastons-pasqua-2015Taradell serà aquest dissabte la capital del món bastoner català. La 40a edició de la trobada nacional de bastoners de Catalunya tindrà lloc durant tota la tarda i vespre amb la presència d’uns 900 bastoners i músics de diferents punts del territori català.

L’hora oficial d’inici serà a les 6 de la tarda, ja que un cop hagin arribat totes les colles participants, s’iniciarà una cercavila que tindrà tres recorreguts diferents per diversos punts del poble. Les cercaviles es trobaran a l’aparcament de la Carpa a 2/4 de 8 del vespre on es farà la ballada final conjunta. Tot seguit hi haurà els parlaments oficials.

La festa, però, continuarà amb un sopar popular al camp de sorra del davant del pavelló d’esports i un fi de festa amb la música del grup tradicional Trepadella. Per poder portar a terme tota la logística de la trobada, l’Associació Jove Taradell Setvetes, organitzadora de l’acte, compta amb la col·laboració de més de 160 voluntaris.

Concurs d’instagram

Paral·lelament, l’Associació Jove Taradell Setvetes i InstaOsona promouen un concurs d’Instagram coincidint amb la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya. El concurs està obert a tothom, tant a públic com a participants d’aquest certamen, i premiarà la millor foto amb un àpat per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita de Taradell. Aquesta imatge sortirà d’una votació popular de 24 hores.

Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant les seves fotos a Instagram amb les etiquetes #trobadabastoners15 i #instaosona els dies 13 i 14 de juny. També és necessari seguir els perfils @instaosona i @taradell_setvetes a Instagram. Un cop es tanqui el concurs, l’organització escollirà les tres fotos finalistes,que se sotmetran a votació popular durant 24 hores per part dels seguidors d’InstaOsona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments