Inici Actualitat Tres taradellencs guanyen la Triathlon Trail Les Medes per equips

Tres taradellencs guanyen la Triathlon Trail Les Medes per equips

0
COMPARTIR

triatlon-les-medes-20152

Tres taradellencs, Marc Clapés, Albert Pujol i Guillem Casanovas, es van adjudicar aquest diumenge la 7a edició de la Triathlon Trail Les Medes en la categoria d’equips. Els tres taradellencs, formant part del CET Enclusa, van dominar de cap a peus la prova que es disputava a l’Estartit.

triatlo-les-medes-20153Primer de tot, Guillem Casanovas va completar els 1,8 quilòmetres nedant entre el parc natural de les Illes Medes fins a la platja de l’Estartit amb un temps de 20 minuts i 14 segons. Allà es va fer la transició on Marc Clapés va agafar la btt i va completar un total de 24 quilòmetres al Parc natural del Montgrí. Va fer un temps d’una hora 4 minuts i 56 segons. De nou a la platja es va fer la transició amb Albert Pujol que va ser l’encarregat de tancar el cercle amb 13 quilòmetres de recorregut pels senders del mateix parc, amb un temps de 52 minuts i 27 segons. El temps global dels tres va ser de 2 hores 17 minuts i 35 segons, amb un avantatge de quasi 8 minuts respecte als segons classificats.

triatlo-les-medes-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments