Inici Actualitat Taradell celebra una lluïda 7a edició de la Festa de l’Esport

Taradell celebra una lluïda 7a edició de la Festa de l’Esport

0
COMPARTIR

festa-esport-20153

El dissabte a la tarda va ser el moment àlgid de la 7a edició de la Festa de l’Esport de Taradell. El bosc del Pujoló i l’espai del davant de l’Espai d’Aigua i Salut van ser els escenaris d’una sèrie d’activitats esportives programades.

festa-esport-20155A banda del tradicional circuit d’habilitat, la tirolina i un circuit per al trial en bicicleta, enguany es van incorporar espais més amplis per practicar el bàsquet o, fins i tot, per jugar a voleibol. També hi havia dos inflables habilitats per als més petits.

L’escenari que va atraure més l’atenció va ser una petita plataforma just davant l’entrada de l’EAS on s’hi van fer les exhibicions. Primer de tot, de zumba i arts marcials a càrrec de Tagim Gimnàs. I més tard, també amb balls de zumba i una marató d’spinning a càrrec de personal i abonats de l’EAS Taradell.

A banda d’aquestes activitats, diumenge al matí també es va fer la tradicional caminada matinal amb xocolatada. També hi va haver exhibicions de trial, patinatge i hoquei patins a la zona del pavelló municipal.

festa-esport-20152

festa-esport-20154

festa-esport-20156

festa-esport-20157

festa-esport-2015

festa-esport-20158

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments