Inici Actualitat Albert Pujol i Anna Ramírez, millors esportistes de Taradell 2015

Albert Pujol i Anna Ramírez, millors esportistes de Taradell 2015

0
COMPARTIR

millors-esportistes-taradell-2015

El Serrat del Figaró es va omplir amb unes 250 persones per assistir al sopar degustació i lliurament dels premis als millors esportistes de Taradell. Albert Pujol en l’apartat masculí i Anna Ramírez en el femení van rebre el guardó, repetint ja reconeixement en alguna edició anterior. L’acte va tancar-se amb el concert de la formació Pubbers de Taradell.

millors-esportistes-taradell-2015-anna-ramirez
Ariadna Ramírez, germana d’Anna Ramírez

Albert Pujol va recollir el premi per segon any consecutiu després d’un 2015 i part del 2014 on ha guanyat pràcticament totes les curses de muntanya que ha disputat: Trail del Moixeró, Cursa de Montesquiu, Trail del Bisarura, Mitja dels Íbers de Tona o Cursa dels Gitanos, entre d’altres. En l’apartat femení el guardó va ser per la ciclista Anna Ramírez, que ja el va recolllir fa dos anys. Ramírez acaba de guanyar la Titan Desert en btt i a finals del 2014 també va ser campiona d’Espanya de ciclisme en carretera. Va recollir el premi la seva germana, Ariadna.

millors-esportistes-taradell-2015-guillem-oliver
Guillem Oliver

A nivell base hi va haver molts reconeixements. Quatre bicitrialers van recollir el seu guardó. Jordi Tulleuda com a millor esportisa principiant, sobretot, per haver guanyat aquest 2015 la Copa d’Espanya. El seu germà Guillem Tulleuda va recollir el premi a millor esportista promesa, ja que també va guanyar la Copa d’Espanya. Jordi Povedano es va endur el premi a millor esportista benjamí per haver guanyat aquest any el Campionat de Catalunya. I Guillem Oliver el guardó a millor esportista promesa per haver guanyat el Campionat de Catalunya i la Copa Osona.

millors-esportistes-taradell-2015-meritxell-pena
Meritxell Pena

També hi va haver premis per les germanes Pena que es dediquen al patinatge artístic. La Mireia es va endur el premi a millor esportista femenina cadet després d’haver guanyat el campionat de Barcelona i el de Catalunya de figures obligatòries. I la Meritxell el guardó juvenil, ja que el 2014 va guanyar el territorial de Barcelona i el campionat de Catalunya en la modalitat Solo Dance i va fer tres podis en la modalitat de figures obligatòries (Campionat de Barcelona, Catalunya i Espanya).

A nivell d’equips, l’equip prebenjamí del CP Tardell que va quedar subcampió de lliga de la demarcació de Barcelona va ser reconegut. Gil Oms, Daniel Godayol, Genís Soler, Biel Bigas i Genís Palanques van recollir una medalla.

millors-esportistes-taradell-2015-roger-tuneu
Roger Tuneu

També es va reconèixer a dos esportistes per la seva trajectòria i superació personal per sobreposar-se a condiconants o limitacions físiques o a lesions greus. L’esquiadora Elena Huguet, que aquest any ha guanyat els campionats d’Espanya en eslàlom i ha estat segona en gegant i a les mateixes proves dels campionats de Catalunya amb discapacitat visual, va recollir el premi a nivell femení. Mentre que Roger Tuneu va recollir el masculí després de molts anys i títols en el món de la btt i sobreposar-se a una greu lesió al 2012 que va estroncar el seu salt al món sènior de la competició.

Finalment, es va reconèixer al Club Parc d’Esports pels 40 anys del club i per la millor iniciativa esportiva amb un torneig de pàdel mixt entre pares i fills. I se li va donar el premi a la dedicació a un club a Jaume Freixas pels 50 anys desenvolupant diverses tasques i càrrecs a la Unió Deportiva Taradell.

millors-esportistes-taradell-2015-jordi-tulleuda
Jordi Tulleuda
millors-esportistes-taradell-2015-jordi-povedano
Jordi Povedano
millors-esportistes-taradell-2015-guillem-tulleuda
Guillem Tulleuda
millors-esportistes-taradell-2015-mireia-pena
Mireia Pena
millors-esportistes-taradell-2015-cpesports
Joan Currius, president del Club Parc d’Esports
millors-esportistes-taradell-2015-elena-huguet
Elena Huguet
millors-esportistes-taradell-2015-prebenjami-cptaradell
Equip prebenjamí del CP Taradell
millors-esportistes-taradell-2015-albert-pujol
Albert Pujol
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments