Inici Actualitat Cuidadores de persones en situació de dependència es reuneixen a Taradell un...

Cuidadores de persones en situació de dependència es reuneixen a Taradell un cop al mes

0
COMPARTIR

trobada-cuidadores-taradell2

Un grup de suport emocional i ajuda mútua per a cuidadores i cuidadors no professionals de persones en situació de dependència s’ha reunit durant deu setmanes, des del 16 de març fins al 25 de maig, al Centre cultural Costa i Font de Taradell.

Aquest espai comú ha permès compartir i intercanviar experiències i coneixements entorn les seves vivències personals com a cuidadors i cuidadores, donant-se així, suport emocional mutu i recolzament en aquest procés de cura. Així mateix, la formació i l’espai de relació els ha permès aprendre noves habilitats i estratègies per viure de la millor manera possible la tasca de tenir cura d’una persona dependent.

trobada-cuidadores-taradellAquestes trobades han estat impulsades i organitzades per l’Ajuntament i la Mancomunitat La Plana a través de la dinamització de la psicòloga clínica Teresa Llimós de la Creu Roja.

A partir d’ara, un cop finalitzada aquesta activitat dirigida, aquest grup de persones han decidit seguir trobant-se pel seu compte cada primer dilluns de cada mes. La propera trobada abans de les vacances d’estiu serà al mateix Centre cultural Costa i Font el proper dilluns 6 de juliol i la primera un cop passat l’estiu serà el 7 de setembre a l’Espai Solidari de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments