Inici Actualitat Més d’un centenar de persones enceten la 4a edició del Taradell Camina

Més d’un centenar de persones enceten la 4a edició del Taradell Camina

1
COMPARTIR

taradell-camina-20156

El Taradell Camina ja ha començat a fer camí. Aquest dimarts al vespre es va iniciar la quarta edició d’aquesta activitat que pretén fomentar l’activitat física tot recorrent diferents punts del municipi. Un total de 108 persones van participar en la primera caminada de les dues que es portaran a terme cada setmana. En aquest primer dia els participants van recórrer la Font Gran, tot vorejant el Tint.

taradell-camina-20154Cada dimarts i dijous es faran caminades d’una hora de de durada amb recorreguts proposats per membres del Centre Excursionista Taradell. L’activitat es portarà a terme cada dimarts i dijous dels mesos de juny i juliol amb inici a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de les Eres.

La iniciativa, organitzada per Som Dones i el Centre Excursionista Taradell, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell  i de Protecció Civil Taradell que s’encarrega dels talls puntuals de trànsit. Els inscrits aquest dimarts ja van rebre l’obsequi d’aquest any, que és un petit lot de leds. L’any passat van passar més de 300 persones per aquest tipus de caminades, que tenen el seu complement els dimecres a les 8 del vepsre amb el Taradell Passeja per a gent més gran que no vulgui caminar tant i que en mitja hora volten pel poble.

taradell-camina-20155

taradell-camina-20152

taradell-camina-2015

taradell-camina-20157

taradell-camina-20153

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carme
Carme
5 juny 2015 13:41

Com a voluntària de les Caminades voldria aclarir que els que organitzen les caminades som l’associació Som Dones i el Centre Excursionista de Taradell. Per descomptat, amb la sempre valuosa col·laboració de l’Ajuntament i també de Protecció Civil, membres de la qual ens acompanyen en cada caminada, ens ajuden en qualsevol incidència i regulen el trànsit.