Inici Actualitat Aquest cap de setmana arriba la 7a Festa de l’Esport de Taradell

Aquest cap de setmana arriba la 7a Festa de l’Esport de Taradell

0
COMPARTIR

festa-esport20142Divendres es lliuren els premis als millors esportistes de la temporada en el marc de la 7a edició de la Festa de l’Esport. Durant tot el cap de setmana l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració i complicitat de diverses entitats esportives proposa diferents activitats.

El tret de sortida tindrà lloc al Serrat del Figaró on en el marc d’un sopar-aperitiu es farà el reconeixement als taradellencs i taradellenques que més han destacat en l’àmbit esportiu en els últims mesos. També es farà el reconeixement a una trajectòria esportiva.

El dissabte, com a novetat, durant tot el matí hi haurà portes obertes al Parc d’Esports perquè tothom qui vulgui pugui jugar a pàdel o fer-se una remullada a la piscina. A la tarda, com ja és habitual, l’activitat es traslladarà fins al bosc del Pujoló. Allà hi haurà diverses propostes: un circuit d’habilitat, tirolina, un circuit per a btt o espais per practicar el tennis taula o el bàsquet. A partir de les sis també hi haurà demostracions de zumba i defensa personal a càrrec de Tagim Gimnàs i a les 7 una marató de zumba i spinning a càrrec de personal de l’EAS Taradell.

Diumenge al matí les activitats seran matinals. Primer amb una caminada familiar d’uns vuit quilòmetres amb xocolatada inclosa. I més tard, exhibicions de trial, i patinatge i hoquei patins al pavelló d’esports.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments