Inici Actualitat El 2n Cicle Nits musicals a Santa Llúcia es tanca amb música...

El 2n Cicle Nits musicals a Santa Llúcia es tanca amb música i pintura

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia-can-costa-2015

Aquest diumenge a la carpa de can Costa es va posar el punt i final a la segona edició del cicle Nits Musicals a Santa Llúcia. El concert no només va comptar amb música, sinó també amb pintura. I és que els colors i les formes van ser les protagonistes de la mà de quatre pintors i dos il·lustradors que van posar una imatge artística al concert que interpretava el Grup Reblat’.

nits-musicals-santa-llucia-can-costa-20152Aquest últim concert va comptar amb la interpretació de peces de Vivaldi i de Piazzolla entorn del tema de les quatre estacions. I es va poder descobrir un nou espai amb bona acústica. La segona edició s’ha tancat amb un gran èxit de públic, ja que tots els concerts han estat pràcticament plens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments