Inici Actualitat La UD Taradell s’acomiada de Segona Catalana amb un empat amb el...

La UD Taradell s’acomiada de Segona Catalana amb un empat amb el Llerona

0
COMPARTIR

ud-taradell-llerona2015

Empat a 1 de la Unió Deportiva Taradell en l’últim partit de la temporada i de Segona Catalana, després del descens. Els taradellencs van tenir moltes opcions per guanyar el partit, però l’evolució del matx va tenir una clara sintonia amb el què ha estat la lliga. La demostració màxima va ser l’ocasió claríssima que el Taradell va tenir al minut 90. Canó per velocitat marxa per la dreta i cedeix a Pau perquè marqui a plaer però el seu xut el treu sobre la línia un defensa. El rebuig tampoc l’aprofita Canó entre un entramat de cames.

ud-taradell-llerona20152A la primera meitat el Taradell es va avançar en el llançament d’un córner que Canó va pentinar al primer pal enviant la pilota al fons de la xarxa. El matx va ser igualat. Abans de la mitja hora el Llerona va tenir una ocasió claríssima per empatar quan en una centrada des de la dreta un davanter no va encertar a rematar. Més tard, Nil va fer una gran aturada a un xut a boca de canó. Al minut 35 va arribar l’empat. L’àrbitre va assenyalar penal a la sortida d’un córner en una acció que va sorprendre tant a públic com a jugadors. Ningú va veure on hi podia haver falta perquè fos penal. El Llerona va fer l’empat a 1.

A la segona part es va mantenir la igualtat amb poques ocasions clares. A 20 minuts pel final l’àrbitre va expulsar un jugador de cada equip en una nova acció on ningú entenia res ni la causa. Al minut 74 una ocasió per cada equip per marcar. Primer en una bona triangulació del Taradell, Pladevall va rematar de planxa i un defensa va salvar quan ja es cantava gol. I en la jugada següent el Llerona va enviar la pilota al travesser.

Ja al minut 90 va arribar la més clara del Taradell per marcar el gol de la victòria, però la pilota es va negar a entrar a la porteria. El partit tanca la temporada en què s’ha perdut la categoria i el club torna a Tercera Catalana.

Aquí podeu veure el gol del Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments