Inici Actualitat El 2n MercArt continua buscant la consolidació a la Plaça de les...

El 2n MercArt continua buscant la consolidació a la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

mercart-2015

La segona edició del MercART continua batallant per consolidar-se i atraure més públic. Dissabte a la tarda es va fer la segona edició en un nou emplaçamant, la Plaça de les Eres. Tot i això, costa que el públic hi acudeixi.

mercart-20153Durant tota la tarda hi va haver una dotzena de parades d’artistes de diferents especialitats, mostrant les seves peces i creacions. Els més petits també tenien alguns tallers per entretenir-se o jugar en algunes creacions de Guixot de 8. A la part final de la iniciativa es va fer una Festa Holi. La mainada que estava per la Plaça va disfrutar de valent llançant a l’aire unes petites bossetes amb diferents colors. Aquesta iniciativa té el seu orgine en una festivitat primaveral que es celebra a països com l’Índia o el Nepal i a través de pigments de colors simbolitza l’alliberament dels errors del passat, per oblidar-los i perdonar-se per tornar a començar.

El MercArt estava organitzat pel Consell de Joventut de Taradell.

mercart-20154

mercart-20155

mercart-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments