Inici Actualitat Sorprenent cercavila basca pels carrers de Taradell

Sorprenent cercavila basca pels carrers de Taradell

0
COMPARTIR

Cercavila-basco-catalana-2015

Taradell va ser presa aquest divendres a la tarda per un grup de bascos que van protagonitzat una cercavila pels carrers més cèntrics que va sorprendre a molta gent. El grup Berangoko Otxandategi Danza Taldea va recórrer el centre de Taradell en una cercavila dominada pel so de les grans esquelles que portaven a l’esquena. Al so d’un corn els bascos anaven a pas lleuger pel carrer sorprenent a molts vianants.

Cercavila-basco-catalana-20152L’acte formava part d’un intercanvi amb l’Esbart Sant Genís de Taradell que va mostrar el seu grup de bastoners. La cercavila va arribar fins a l’Ajuntament de Taradell, on allà els va rebre l’alcalde en funcions, Lluís Verdaguer. A la sala de plens una estelada i una ikurriña presidien la recepció. Verdaguer els va obsequiar amb una reproducció de la Torre de Don Carles. El grup basc va lliurar uns ninos amb la vestimenta típica del País Basc i va agrair la gran acollida de Taradell. També van aprofitar per convidar l’Esbart dansaire en un festival internacional de danses que organitzen a Berango cada tres anys i que tocaria al 2018.

El grup folklòric basc s’allotja al local de l’Esbart, ja que aprofitant la visita aquest dissabte assistirà dissabte a la final de la Copa del Rei de futbol entre el FC Barcelona i l’Athletic de Bilbao. Aquí podeu veure algunes fotografies en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments