Inici Actualitat El MercART canvia d’ubicació i es farà aquest dissabte a la Plaça...

El MercART canvia d’ubicació i es farà aquest dissabte a la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

Mercart2014La segona edició del MercART, el que era abans la Festa de les Arts, es farà aquest dissabte en una nova ubicació. Deixa l’aparcament de la carpa per fer-se a la Plaça de les Eres. Sota la batuta del nou Consell de Joventut, també canvia d’activitats.

De 2/4 de 5 de la tarda a 9 del vespre hi haurà parades d’artistes i mostres d’art i iniciatives culturals i artístiques. També s’han previst tallers d’scrapbooking, malabars, bombolles de sabó i per pintar-se la cara, i jocs de Guixot de 8.

Una de les novetats és que es farà una Festa Holi. Per això, es recomana portar roba blanca per poder-se embrutar. Durant tota la jornada també hi haurà servei de bar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments