Inici Actualitat El 2 de juny s’inicia la quarta edició del Taradell Camina

El 2 de juny s’inicia la quarta edició del Taradell Camina

0
COMPARTIR

Taradell-camina-20134

Aquest proper dimarts 2 de juny començarà una nova edició del Taradell Camina. Com en les edicions anteriors, la iniciativa seguirà la mateixa dinàmica. Els dimarts i els dijous fins el 30 de juliol a 2/4 de 9 del vespre començaran les caminades per l’entorn del municipi. El lloc de trobada serà la Plaça de les Eres. Les inscripcions es poden fer una hora abans de la primera caminada i com a obsequi hi haurà una llanterna de leds.

Les caminades tenen una durada d’una hora aproximada i permeten descobrir moltes de les rutes al votant del poble. L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Taradell i compta amb la col·laboració de Som Dones, el Centre Excursionista Taradell, que és qui proposa els recorreguts de les caminades, i Protecció Civil Taradell per controlar la mobilitat. L’any passat unes 300 persones van participar en alguna de les caminades.

Paral·lelament, els dimecres es fa una activitat similar pensada per a gent més gran. Es tracta del Taradell Passeja que proposa caminades pel centre del poble de només mitja hora de durada amb inici a La Plaça a les 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments