Inici Actualitat Divendres Taradell viurà una peculiar cercavila de danses basques i catalanes

Divendres Taradell viurà una peculiar cercavila de danses basques i catalanes

2
COMPARTIR

berangoko-otxandategi

L’Esbart Sant Genís de Taradell organitza divendres a la tarda una peculiar cercavila pel centre de Taradell. L’acte comptarà amb la participació del grup basc Berangoko Otxandategi Danza Taldea de Berango. Es tracta d’un ball típic del folklore basc que destaca per les vestimentes dels seus integrants. Són tan característics que, fins i tot, hi haurà una unitat de càmeres de Televisió de Catalunya per enregistrar la cercavila.

L’acte també comptarà amb els bastoners de l’Esbart Sant Genís i comkençarà a les 7 de la tarda. A les 8 està previst una recepció del grup basc a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell. La visita es fa coincidint que el grup basc assistirà dissabte a la final de la Copa del Rei de futbol entre el FC Barcelona i l’Athletic de Bilbao i estaran allotjats a l’esbart dansaire de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
miquel vivet
miquel vivet
27 maig 2015 20:41

Aquest és l’itinerari: sortida de l’Esbart(crta de Balenyà), Psg. Domènec Sert, crta de Montrodon (direcció a l’església), Psg. Domènec Sert, crta de Montrodon, Psg. Sant Genís, crta de Balenyà, Ajuntament, c/de la Vila i fins a Can Costa

Francesc bazán
Francesc bazán
27 maig 2015 14:02

Se sap l’itinerari?