Inici Actualitat L’escola de tenis taula del Parc d’Esports participa al torneig d’Arbúcies

L’escola de tenis taula del Parc d’Esports participa al torneig d’Arbúcies

0
COMPARTIR
alevi-cpe-tennis-taula
Tres jugadors de l’escola del CPE Taradell van participar dissabte passat al matí a la darrera prova del Campionat Intercomarcal Escolar 2014-2015, celebrada a Arbúcies. Aquest cop només hi havia jugadors alevins i infantils.

Ruben Llacer va acabar en tercera posició final, Ian Llacer va ser quart i Pau Mas va ser setzè, tots tres en categoria aleví. El guanyador va ser Albert Oliva del CTT Roda de Ter, seguit del jugador local Daniel Tura. Aquesta setmana es fa la competició Benjamí a Roda de Ter on també participaran jugadors del club taradellenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments