Inici Actualitat Victòria del CP Taradell a la pista del Congrés

Victòria del CP Taradell a la pista del Congrés

0
COMPARTIR

cp-taradell-congres-20152Triomf del Club Patí Taradell a la pista del Congrés per 2 gols a 4 aquest cap de setmana. Va ser un partit que es va decidir a la segona meitat, ja que durant el primer temps cap dels dos equips no van ser capaços d’inaugurar el marcador. I això que el Taradell va disposar d’un penal a favor.

A la segona part, Albert Benito va inaugurar el marcador en els primers minuts. Més tard, un gol de Masoliver i un altre de Marçal Casadevall posaven un clar 0 a 3 que encarrilava les coses. La igualtat va tornar després de dos gols del Congrés, però Benito va sentenciar en els últims segons de partit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments