Inici Actualitat A les 5 de la tarda la participació a les municipals de...

A les 5 de la tarda la participació a les municipals de Taradell frega el 40%

0
COMPARTIR

Eleccions-municipals-20155Actualitzem dades de participació a Taradell referents a les 5 de la tarda. La xifra de participació és del 39,34%, més de tres punts per sobre la registrada fa quatre anys. En total han votat ja a Taradell 1.780 persones. La tònica dominant durant tot el dia és que es vota més que en les eleccions municipals 2011.

Fa quatre anys a les 5 de la tarda la participació arribava fins al 36%, és a dir, 1.681 votants. En canvi, en les municipals del 2007 a aquesta hora la participació era del 43,57% (1.951 votants). A les sis de la tarda tornarem a donar més dades de participació. La jornada està transcorrent amb total normalitat, sense cues.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments