Inici Actualitat Derrota de la UD Taradell al camp del Sallent

Derrota de la UD Taradell al camp del Sallent

0
COMPARTIR

udtaradell-sallent2015Últim partit de la temporada com a visitant de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Sallent. Els taradellencs han perdut.

La primera part ha estat de domini local que, ben aviat, ha sentenciat el partit. Als 19 minuts ha arribat el primer gol del Sallent i cinc minuts després el 2 a 0. La superioritat local s’ha vist reflectida al minut 35 quan ha arribat el tercer gol. Amb 3 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat no hi ha hagut massa moviment. Abans del quart d’hora el Taradell ha fet el gol de l’honor de penal, transformat per Joan Canó. Ja en l’últim minut de partit i de penal ha arribat el 4 a 1 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments