Inici Actualitat La UD Taradell fa el canvi de junta directiva i ja té...

La UD Taradell fa el canvi de junta directiva i ja té nous responsables

0
COMPARTIR

junta-directiva-udtaradell-2015

Després que només es presentés una candidatura a dirigir la Unió Deportiva Taradell, a mitjans d’aquesta setmana s’ha fet el traspàs de poders. La nova junta ja ha agafat les regnes del club i ja treballa per gestionar el club i organitzar les activitats més imminents com el torneig d’estiu i el campus d’estiu.

El canvi de junta directiva s’ha fet amb absoluta col·laboració amb els membres de la junta sortint. La nova junta està encapçalada per Albert Pujol, com a president, i l’acompanyen els següents membres: Josep Parés, Joan Puig, Santi Fuentes, Lluís Reig, Isidre Sayós, Pep Rafart, Jordi Font, Anna Rovira i Ita Roset. També hi haurà de col·laboradors a Josep Gallés i Josep Casals. S’estructuren en quatre àrees bàsiques:

– Econòmica: Albert Pujol i Josep Gallés

– Esportiva: Josep Parés, Santi Fuentes i Joan Puig

– Social: Anna Rovira i Ita Roset

– Manteniment: Lluís Reig, Pep Rafart, Josep Casals, Jordi Font i Isidre Sayós

La nova junta, que gestionarà el club en els propers 5 anys, agraeix la col·laboració de la junta sortint per tal que el club continui endavant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments