Inici Actualitat Recordem els resultats de les eleccions municipals del 2011

Recordem els resultats de les eleccions municipals del 2011

0
COMPARTIR

Diumenge els taradellencs i taradellenques tenim una cita amb les urnes. Es celebren les eleccions municipals 2015 per escollir l’alcalde de Taradell per als propers quatre anys. Des de Taradell.com farem una àmplia cobertura de les eleccions durant tot el dia, com fem habitualment, per donar dades de participació, resultats i qualsevol incidència que hi hagi. Abans, però, farem un recordatori dels resultats de les últimes municipals.

Cal destacar que la participació durant el 2011 va ser la més baixa en unes municipals des de 1979 amb el 57,4% (2.669 votants). Es va trencar el bipartidisme per primera vegada i quatre formacions van obtenir representació al consistori.

CiU va obtenir 6 regidors, però no la majoria absoluta, mentre que ERC es va quedar amb 4 regidors, Solidaritat amb 2 i PxC amb 1 (tot i que a mitja legislatura el regidor va abandonar la formació i va exercir com a no adscrit). La relació de vots i candidatures es pot visualitzar en el quadre inferior.

eleccions 2011 resultats

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments