Inici Actualitat Trobat pels voltants de Taradell el veí de Manlleu desaparegut des de...

Trobat pels voltants de Taradell el veí de Manlleu desaparegut des de dimecres

1
COMPARTIR

trobat avi manlleu 2015

manlleuenc-desaparegutPoc després de fer la crida per trobar un veí de Manlleu de 79 anys, que té lligams familiars amb Taradell, que estava desaparegut des de dimecres al migdia, se l’ha pogut localitzar aquest dijous al matí pels voltants de Taradell. L’home presentava signes d’hipotèrmia i estava desorientat, però la seva vida no perilla. L’han trobat prop del riu Gurri a quarts de dotze del migdia i l’han traslladat a l’Hospital General de Vic.

L’últim cop que havia estat vist havia estat a Vic el dimecres a tres quarts de cinc de la tarda. De fet, durant el matí s’han vist alguns helicòpters sobrevolant Taradell en la seva tasca de recerca. Ha estat localitzat per un dispositiu format per 23 patrulles i un helicòpter dels Mossos d’Esquadra, 10 dotacions i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat i efectius de Protecció Civil Taradell i les unitats canines de la policia catalana i Bombers.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
21 maig 2015 16:02

Gràcies per la bona feina d’aquest cossos de seguretat i voluntaris.

Ara hi ha una família que després d’un gran neguit, ja no pateix.

Així com plouen les crítiques i tothom en sap molt quan les coses malauradament no surten bé, no costa res un missatge alentador i positiu envers els que han contribuït a una bona fi.

I no tinc cap vincle amb aquest senyor.
Josep Miret