Inici Actualitat Comencen nous cursos de gps i orientació a Taradell

Comencen nous cursos de gps i orientació a Taradell

0
COMPARTIR

sau-tavertetAquest diumenge 24 de maig comença la primera de les propostes sobre orientació i domini del gps. Es tracta d’una excursió geològica al Figaró-Puig Ciró pensada per a excursionistes i amants de la natura per aprendre sobre geologia. Aquí podeu trobar més informació.

És la primera de les propostes ofertades. El 30 de maig tindrà lloc un curs intensiu d’un dia d’orientació a muntanya amb mapa i brúixola. El 31 de maig es farà una excursió de bandolers a Taradell i el 13 de juny s’oferirà un curs de gps, mapes digitals i programes.

Més endavant, el 14 de juny es farà una excursió a Sau-Tavertet per, de nou, conèixer la geologia de la comarca d’Osona. Totes les activitats tenen places limitades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments