Inici Actualitat Guillem Oliver campió de Catalunya de trial en bicicleta

Guillem Oliver campió de Catalunya de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

campionat-catalunya-trial-2015

Guillem Oliver es va proclamar campió de Catalunya en categoria Open Blau al Campionat de Catalunya de trial en bicicleta, que es va disputar aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta. I encara hi ha haver un segon podi per a un taradellenc. Jordi Povedano en categoria principiant va ser segon.

També hi van participar altres taradellencs: Jordi Tulleuda (7è – Principiant), Marc Codina (5è – Benjamí) i Guillem Tulleuda (13è – Benjamí). La prova es va disputar a l’entorn de l’Hotel Mas Albareda, just al costat de la zona esportiva, on els participants havien de completar tres voltes a un circuit de cinc zones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments