Inici Actualitat Un veí anònim troba una forma peculiar de protestar per la “merda”...

Un veí anònim troba una forma peculiar de protestar per la “merda” de l’entorn de Taradell

0
COMPARTIR

exposicio-deixalles-taradell

Aquesta és la peculiar forma de protestar que un veí anònim de Taradell ha trobat per denunciar les deixalles i objectes que la gent deixa a l’entorn natural del municipi. Aquesta “exposició de merda contemporània” es pot veure avui rondant pels voltants del Pi Gros, en el camí que porta cap al Castell d’en Boix.

En una taula improvisada amb dos cavallets de fusta s’hi poden trobar tota mena d’objectes des de burilles, llaunes, plàstics i, fins i tot, excrements. Tots ells identificats segons el material, la data de la seva troballa i l’autoria signada com a “desconegut”. A més, s’indica que l’exposició estarà oberta fins el 24 de maig.

També hi ha un cubell per a la brossa amb dos missatges clars per reflexionar: “Llença la brossa aquí” i “No en facis una exposició permanent”.

exposicio-deixalles-taradell2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments