Inici Actualitat Els veïns de la Plaça del Sol de Taradell celebren la 26a...

Els veïns de la Plaça del Sol de Taradell celebren la 26a festa major

0
COMPARTIR

festa-plaça-sol-20152

Una caminada dissabte a la nit va obrir els actes de la festa de la Plaça del Sol del barri de Castellets de Taradell, que s’han celebrat sobretot durant el diumenge. En aquesta edició, després d’una xocolatada matinal, es van fer jocs i tallers per la mainada, que al mateix temps podia fer passejades amb ponis pels carrers del barri.

festa-plaça-sol-2015Al matí també hi van participar els gegants de Taradell, gràcies a la col·laboració de la Colla Gegantera de Taradell. Més tard, al migdia es van fer sessions d’aeròbic i partits de futbol per agafar gana de cara a l’arrossada popular i al bingo que tancaven els actes de la 26a edició de la festa de la Plaça del Sol.

La plaça va ser inaugurada l’abril de 1990 i al 2009 es van fer obres de millora de tot l’entorn.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments