Inici Actualitat Derrota clara de la UD Taradell al camp del Gironella

Derrota clara de la UD Taradell al camp del Gironella

0
COMPARTIR

udtaradell-gironella2014Sense cap al·licient a la classificació, la Unió Deportiva Taradell va perdre aquest diumenge per 6 a 2 al camp del Gironella. Malgrat el resultat, els taradellencs van donar la cara.

Als 8 minuts els locals s’avançaven en el marcador, però el Taradell va reaccionar i abans de la mitja hora Tala posava l’empat al marcador. L’últim quart d’hora, però, del primer temps va acabar sentenciant. El Gironella va marcar tres gols i va marxar al descans amb un clar 4 a 1.

A la represa semblava que el Taradell podia tornar a entrar dins el partit quan Carrillo marcava el 4 a 2 als 7 minuts. Però, la reacció es va quedar aquí i en els últims vuit minuts de partit van arribar dos gols més pels locals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments