Inici Actualitat CiU Taradell confia que “la gent sabrà valorar tota la feina feta”

CiU Taradell confia que “la gent sabrà valorar tota la feina feta”

6
COMPARTIR

miting-ciu-eleccions-municipals-20152

Unes 180 persones van omplir dissabte la sala del mig del Centre cultural Costa i Font en la presentació de la llista i el programa electoral de CiU Taradell. Amb la presència del Conseller de Presidència, Francesc Homs, l’actual alcalde i candidat, Lluís Verdaguer, va presentar un a un els 18 membres de la llista afirmant que “mai havíem fet una llista amb una mitjana d’edat tan jove” i “crec que tinc la millor llista que podria tenir”.

Verdaguer va reconèixer que si el setè membre de la llista “no entra, no governarem a Taradell”. Si un partit obté set regidors, tindrà majoria absoluta. També va afirmar que havia tingut dubtes sobre si optar a la reelecció perquè “tirar endavant un ajuntament amb sis regidors (en minoria) és molt dur i ho condicionava a què ens sortissin bé les coses a finals de legislatura”. I va tornar a reiterar que segurament seria l’última vegada que es presentaria. Francesc Homs va elogiar el comprommís dels membres de la llista i la feina feta en els últims quatre anys: “Han demostrat una capacitat contrastada de fer coses en el pitjor context que ha viscut aquest país, tant econòmic com d’atacs des de Madrid, i ara presenten una garantia”. Toni Reig, president de CDC Taradell, va destacar que “no ha parat de fer feina i gestionar molt bé”.

miting-ciu-eleccions-municipals-2015Propostes electorals

Lluís Verdaguer va destacar que l’eficiència havia estat la prioritat en els últims quatre anys. “Ens ha tocat gestionar en anys de crisi i calia aconseguir el màxim de serveis amb el mínim de recursos”, va afirmar tot insistint que les propostes “són realitzables” i “confiem que la gent sabrà valorar la feina feta”. Cada un dels sis primers membres de la llista de CiU va apuntar les prioritats per aquest mandat.

En cultura Santi Estragúes va parlar de fer un Mapa de patrimoni cultural. “Taradell és riquíssim culturalment, però potser hi ha gent de fora que no ho sap”, va afirmar. També va proposar una sala de petit format per a exposicions o representacions a can Costa. En ensenyament Ariadna Prat va ressaltar la implantació d’uns camins escolars “perquè els nens puguin tenir rutes marcades per anar de casa a les escoles de forma segura i caminant”. També va parlar d’incorporar un agent dinamitzador per a fer polítiques de joventut.

Joan Casassas va parlar de seguir potenciant les festes del poble i donar suport a les entitats, sobretot, amb una borsa de voluntariat per a les entitats esportives i lúdiques. També va proposar canviar la gespa artificial del camp de futbol i crear un organisme per gestionar els equipaments esportius. Aracel·li Garcia es va centrar en potenciar els serveis socials i controlar la correcta tinença d’animals de companyia, entre d’altres.

miting-ciu-eleccions-municipals-20153Jordi Baucells va insistir en millorar la seguretat i la gestió de la via pública i incrementar la participació ciutadana amb instruments que permetin al poble influir en les decisions rellevants pel municipi. També va dir que mantindrien l’aposta per l’estalvi energètic i per l’Ecomuseu del Blat, juntament amb un projecte d’horts urbans per a gent gran.

Finalment, Lluís Verdaguer va parlar de mantenir els impostos “que permeten a Taradell tenir-los dels més baixos comparat amb la mitjana de la comarca d’Osona”. I es va referir a projectes urbanístics com la ronda de llevant “per desencallar tot el trànsit, sobretot, del carrer Sant Sebastià”, crear un nou accés a la Roca, ampliar el polígon del Vivet o dignificar l’entorn de la capella de Santa Llúcia. També va insistir en què “ens hem fet un fart d’anar a Barcelona amb el carro buit i tornar amb el carro ple per tenir recursos”. Finalment, va afirmar que “diuen que som el govern de les totxanes, potser sí, però a dins els llocs on hi ha totxanes hi van persones per donar serveis al poble”.

Podeu consultar el programa electoral de CiU en el següent enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sergi
Sergi
19 maig 2015 1:10

Crec que ERC ha sabut llegir molt millor el que la gent reclama. Com CiU no es renovi, faci fora a Unió, comenci a fer polítiques més transparents i de regeneració democràtica acabarà com els socialistes. De moment, a Taradell crec que ja va tocant un canvi, veurem el 27 de setembre si es posen les piles i a veure qui guanya.

Ariadna
Ariadna
18 maig 2015 10:22

Veig que tothom estem d’acord amb que el programa de CiU és una broma, no entenc perquè no han fet un programa normal com fa 4 anys. Però hi ha un altre aspecte que em preocupa més. I és que en Lluís fa el programa i després amb les seves influències ha contactat amb qui ha volgut perquè sortís a la llista. Això si més no és el que veig molt positiu d’Esquerra, que són un grup. Perquè el programa és realment molt complet i no es fa amb 2 dies penso, m’han sorpès molt, no ho esperava pas. El… Llegeix més »

Mercè
Mercè
17 maig 2015 21:47

Té raó Maria, les llistes són molt bones, tot i que els programes electorals no m’agraden ni el de CiU, tot i ser curt tampoc puc dir que estigui molt malament, i tampoc del d’Esquerra pel canvi radical que vol fer a Taradell sense haver governat i moltes coses canviar-les sense motiu. Pel que fa els candidats, crec que en Lluís té experiència per temps difícils, li ha tocat governar 8 anys amb moments complicats, i en Salvador no el puc criticar com a persona tal i com diuen en els comentaris anteriors però potser no el sé veure gaire… Llegeix més »

Carme
Carme
17 maig 2015 19:29

Estic d’acord amb les companyes que el programa de CiU ha decebut una mica a tothom per la seva manca de propostes pel poble. També comparteixo la diagnosi que en Salvador és molt bona persona, estic d’acord. Estic convençuda que farà tot el que estigui a les seves mans pel poble. En aquest sentit estic tranquil·la. Crec que tant en Jordi Freixas com en Salvador han estat els 2 millors alcaldables per ERC Taradell. La diferència és que fa 4 anys ERC no tenia bona gestió a nivell nacional i ara són la centralitat política i els que guanyen les… Llegeix més »

Maria
Maria
17 maig 2015 14:47

Ahir vaig estar a l’acte de CiU i el divendres a l’acta d’ERC, però no vaig poder estar en el de Solidaritat. Sempre m’agrada veure els projectes dels partits polítics, però sobretot les persones que porten a la llista, si són valides o no ho són i com s’expressen a l’hora de parlar. Des de tota la vida, m’ha agradat escoltar un partit o altre i els membres que han de representar el poble els propers quatre anys. CiU, té 4 anys de desgast al govern i a l’hora de criticar-los no costa gaire. Jo sóc una de les persones… Llegeix més »

Dolors Roca
Dolors Roca
17 maig 2015 12:55

Hi ha 4 coses que m’agradaria comentar que no m’acaben d’agradar de l’actual programa, tot i que ahir no vaig poder assistir. Primer de tot. El tema de l’entrada a la Roca, el programa diu exactament el mateix de fa quatre anys. No s’ha fet res i no s’ha donat cap explicació i conec persones que realment no ho acaben d’entendre, les quals hi viuen. Tema de que la ciutadania participarà, ho sento però és molt ambigu, el que diu el programa és com no dir res, falten propostes. I finalment, me n’alegro que digueu que potenciareu els serveis socials,… Llegeix més »