Inici Actualitat El bon temps acompanya la 4a edició de la Fira Natturapia

El bon temps acompanya la 4a edició de la Fira Natturapia

0
COMPARTIR

fira-natturapia-2015

Ambient assolellat en la quarta edició de la Fira Natturapia, que es va celebrar aquest diumenge al Mas Gurri Xic de Taradell. L’esplanada es va omplir de paradetes amb productes per a diverses teràpies naturals, així com

fira-natturapia-20153Al mateix temps, l’espai oferia activitats i tallers participatius durant tot el dia. Per exemple, es podia participar en una sessió de tai-txi conduïda per Jordi Torrentó i l’Escola Andersen. També s’oferien passejades amb cavall per a nens i nenes i tallers de dansa oriental. Durant tot el dia es va fer diverses xerrades sobre meditació, hàbits saludables, o flors de bach.

Finalment, el certamen es complementava amb una exposició de bolets de primavera i bonsais, i hi havia possibilitat de passejar pel Bosc de les fades i follets i el jardí de les flors de bach.

fira-natturapia-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments