Inici Actualitat ERC Taradell proposa “una renovació d’idees per trencar rutines i inèrcies”

ERC Taradell proposa “una renovació d’idees per trencar rutines i inèrcies”

5
COMPARTIR

presentacio-programa-electoral-erc-taradell-20153

Una vuitantena de persones van assistir aquest divendres a l’acte d’ERC Taradell per presentar el seu programa electoral. Amb algun vídeo i acompanyat dels sis primers de la llista electoral, Salvador Clot va presentar-se com a alcaldable perquè “estimo el poble”, “tinc un compromís amb Taradell i aquest és el voluntariat més gros que es pot fer al poble” i “per il·lusió”. El programa es va presentar en sis apartats i per un membre de la llista diferent.

presentacio-programa-electoral-erc-taradell-2015Clot va tornar a recordar que volen fer “un altre estil de política municipal, més proper i més transparent” i va proposar una “renovació d’idees i maneres de fer, per trencar rutines, inèrcies i l’immobilisme que s’ha implantat a l’ajuntament”. Va tancar dient: “Som l’única opció de canvi i no seré un simple alcalde gestor tancat al seu despatx, sinó un alcalde de carrer que escolti i deixi parlar”.

Propostes concretes

Lluís Rodríguez va parlar de fer participació ciutadana “d’una manera real” creant una regidora de transparència, participació ciutadana i drets civils, i fent uns pressupostos participatius “perquè la ciutadania participi de la part del pressupost que depèn de decisions polítiques”. També va insistir en donar compte de la feina feta i ser transparents en totes les contractacions de personal de l’ajuntament.

Amaia Gómez va exposar temes de benestar social, seguretat i gent gran insistint en integrar els serveis socials a l’ajuntament, mancomunar la policia municipal “per augmentar la seguretat i la interacció amb pobles veïns per reduir la delinqüència”. També va parlar de crear una ordenança de civisme.

presentacio-programa-electoral-erc-taradell-20152Ramon Baulenas es va centrar en esports proposant crear un patronat per coordinar activitats i entitats esportives, canviar la gespa artificial del camp de futbol, construir una segona pista coberta per desaturar l’ús del pavelló i crear altres instal·lacions a l’aire lliure com un rocòdrom o un parc de mobilitat per la gent gran.

Mercè Riera en cultura va parlar de la figura del gestor cultural, crear un viver d’iniciatives culturals per a artistes locals i una comissió de festes. També es va referir a fer del Puntal la regidoria de Joventut, creant una borsa jove laboral. Mentrestant, Adrià Tuneu va insistir en potenciar el turisme, sobretot, fent l’Ecomuseu del Blat “un dels principals atractius”. També es va referir a posar en marxa un web per oferir paquets turístics i rutes per fer, i intentar reduir l’atur “atreient noves empreses als polígons i pagant la quota d’autònom els sis primers mesos d’aquells taradellencs que creïn una empresa a Taradell”.

Finalment, Xavier Blancafort va criticar que “la circulació al centre del poble és millorable” i que la prioritat és construir la ronda de llevant i millorar l’entrada de la Roca. També va parlar de senyalitzar rutes per fer a peu i en bicicleta i arreglar la zona de la Font Gran.

Podeu consultar tot el programa electoral en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
18 maig 2015 12:21

Josep, crec que s’entén molt bé el què volia dir. No t’esforcis a llegir entre línies, ni a sobreinterpretar les meves paraules perquè jo sempre vaig de cara

josep
josep
18 maig 2015 11:51

I quin problema hi ha en ser polític professional o actor per anar a una llista, és que no són persones normals? Crec que a la llista d’ERC de Barcelona hi ha el Juanjo Puigcorbe

Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
18 maig 2015 11:11

Confondre inseguretat amb els nervis normals de parlar amb públic, és mala fe. A la llista d’ERC no hi ha polítics professionals, ni actors, simplement gent normal que vol el millor pel poble. I porten mesos sortint al carrer per escoltar les necessitats dels taradellencs, i han fet un programa MOLT TREBALLAT, ple d’idees MOLT CLARES per posar-hi solucions. Desvirtuar tot aquest esforç perquè sobre la tarima t’entrebanquis a l’exposar aquest programa és mala fe.

Manel
Manel
18 maig 2015 9:39

Estic decebut amb el programa de CiU, però he sentit gent que va anar a aquest acte, una de les quals la meva mare, i van quedar molt decebuts amb cada membre de la llista per la claredat d’expressar-se, la forma poc convincent que poden encarar les coses i el fet de no sé persones partícips al poble. No he anat a cap acte electoral, tot i que CiU potser no porti un programa electoral amb moltes idees, crec que tot no s’acaba amb la piscina sinó que s’ha fet molta feina de la qual nosaltres només recordem la dels… Llegeix més »

Vicenç
Vicenç
17 maig 2015 22:30

Totalment decebut amb el programa de CiU, com deien més amunt les companyes, per molt que acabis una piscina, els següents 4 anys no et pots relaxar i viure d’això.

ERC us donaré el vot de confiança els propers 4 anys, crec que és bo veure noves maneres de fer.

De la mateixa manera, molta sort també a tots.