Inici Actualitat Ensurt a Taradell en incendiar-se una tanca del carrer Miquel Martí i...

Ensurt a Taradell en incendiar-se una tanca del carrer Miquel Martí i Pol

0
COMPARTIR
incendi-tanca-carrer-marti-pol-maig-2015
Foto: Protecció Civil Taradell

Els voluntaris de les ADF de Taradell, els Bombers, un vehicle del Serveis d’Emergències Mèdiques i la policia municipal, juntament amb diversos membres de Protecció Civil de Taradell, han hagut de córrer aquest dissabte a la tarda per culpa d’un petit foc al carrer Miquel Martí i Pol, a la zona de la Coma del Reig. Per causes que es desconeixen, ha començat a cremar la tanca d’una casa. La ràpida intervenció ha fet que en pocs minuts l’ensurt no tingués majors conseqüències. El foc hauria començat al voltant d’un quart de sis de la tarda.

Les altes temperatures dels últims dies i la manca de pluges fa que en molts punts de Catalunya el risc d’incendi sigui alt o molt alt. A Osona, però, Protecció Civil de la Generalitat considera que és moderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments