Inici Actualitat El CP Taradell goleja el CP Roda

El CP Taradell goleja el CP Roda

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2014Victòria clara i contundent del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló. El Taradell va derrotar al CP Roda per 9 gols a 3.

Durant tot el partit l’equip de Climent Muñoz va portar la inciativa. De fet, a la mitja part ja dominaven en el marcador per 3 gols a 1. A la segona part la superioritat es va fer més efectiva i els jugadors del Taradell van ampliar el marcador. Els golejadors van ser Marçal Casadevall i David Montero, que van marcar en dues ocasions cada un. També van marcar Alonso, Edu Genís, Gerard Castellà, Miquel Masoliver i Albert Benito. Quan només falten dues jornades per tancar la lliga el CP Taradell pràcticament té assegurada la quarta posició a la Primera Nacional catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments