Inici Actualitat SI Taradell ofereix “molt treball pel poble de manera desinteressada”

SI Taradell ofereix “molt treball pel poble de manera desinteressada”

3
COMPARTIR

miting-electoral-si-20152

La sala del mig del Centre cultural Costa i Font va acollir aquest dijous al vespre l’acte central de Solidaritat catalana per la Independència (SI) de Taradell amb la presència d’una quarantena de persones. L’acte va comptar amb el seu dirigent a nivell nacional, Alfons López Tena. L’alcaldable de Taradell, Jacint Casadevall, va fer un repàs de la feina feta durant l’últim mandat a l’ajuntament de Taradell i va prometre “oferir molt treball pel poble de manera desinteressada”.

Casadevall va reiterar que després de l’entrada de SI “hi ha un abans i un després a l’Ajuntament. Vam trencar el bipartidisme en 30 anys d’ajuntaments democràtics i vam fer que amb dos regidors la política municipal canviés com una mitja”. El candidat de SI va afirmar que quan va entrar Solidaritat a l’Ajuntament “hi havia un perfil democràtic molt baix i, per primera vegada, hi ha hagut vertadera oposició”.

miting-electoral-si-2015En més d’una ocasió es va referir que les majories absolutes no són bones per Taradell i va recordar que “hem fet oposició noble i lleial, sempre des d’un punt de vista de servei al poble i buscant el consens, mai l’enfrontament”. Va recordar que havien estat molt actius i sempre s’havien mostrat partidaris de negociar, posant com a exemples de fites assolides el fet que al 2014 i 2015 s’haguessin congelat tots els impostos i taxes municipals.

Promeses i pactes

Pel que fa a programa electoral, Casadevall va afirmar: “No puc prometres grans estructures perquè l’Ajuntament ha de fer un pla econòmic financer i hi ha dues sentències del Tribunal Superior de Justícia que ens poden costar 1,5 milions”. Però es va referir a compromisos extrets amb el partit que governi per congelar de nou impostos o afrontar la reforma dels serveis bàsics de la Roca. A la part final va parlar de pactes dient que “som equidistants, no ens casem amb ningú i, en tot cas, parlem de pactes puntuals”.

miting-electoral-si-20153A nivell nacional va recordar que l’Ajuntament de Taradell havia aprovat nou mocions de caràcter independentista. Aquí és on va agafar el testimoni Alfons López Tena. Després de recordar que són el partit de la independència unilateral va afirmar que els ajuntaments “tindran un paper cabdal per prendre el control de tot el que cal perquè la independència sigui viable”. Va mostrar-se escèptic respecte al compromís de CiU i ERC perquè “durant tres anys no s’ha fet res” i va afirmar que “la via de pactar amb Espanya no porta en lloc, o ens haurem d’oblidar de la independència o l’haurem de fer de manera unilateral”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Teresa
Teresa
15 maig 2015 10:18

Però com es poden presentar un partit sense programa electoral? No ho havia vist mai. Només han enviat un paper amb 4 valors que tindran en compte i la foto que surten ells. Si això és un projecte per Taradell, anem bé…

Maria Godayol
Maria Godayol
15 maig 2015 13:18
Reply to  Teresa

Bé, doncs jo no en puc votar cap perquè de moment a casa ningú m’ha portat cap programa electoral de cap partit.

ERC Taradell
15 maig 2015 15:04
Reply to  Maria Godayol

Des d’ERC Taradell ja vam repartir els programes però se’ns pot haver escapat algun domicili, agrairíem que si algú no li ha arribat es posés en contacte amb nosaltres a info@erctaradell.cat i li portarem o sinó també el pot consultar a la web decideixtaradell.cat

Aprofitem per convidar-vos avui a l’acte de presentació del programa electoral a 2/4 de 9 a Can Costa i Font. Allà també podreu obtenir un programa electoral qui no en tingui.

Moltes gràcies
Salutacions