Inici Actualitat Taradell i Sant Quintí de Mediona fan el primer intercanvi de casals...

Taradell i Sant Quintí de Mediona fan el primer intercanvi de casals de gent gran

0
COMPARTIR

intercanvi-casal-taradell-sant-quinti

Més de cent persones, entre gent gran, tècnics i polítics de Taradell i de St. Quintí de Mediona van participar dimecres 13 de maig a l’intercanvi de casals entre aquests dos municipis. L’intercanvi consisteix que un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant.

intercanvi-casal-taradell-sant-quinti2Per primera vegada es va fer a Taradell. Primer de tot, la gent gran de Sant Quintí va poder degustar un bon esmorzar al casal. Tot seguit, organitzats en dos grups varen fer la ruta guiada pel centre històric del poble a través de les explicacions del taradellenc Salvador Solagran. El recorregut es va iniciar a l’església, després va passar pel carrer del Campanar, la Plaça, la capella de Santa Llúcia i va acabar a la Plaça de les Eres. També es va visitar la seu de l’Ecomuseu del Blat i l’Alzinar de la Roca, on es van poder veure eines històriques relacionades amb la vida rural i els mitjans de transport.

A continuació, es va oferir un dinar l’hotel Rosa de Taradell, que va acabar amb animació a càrrec del grup MTI. De Sant Quintí de Mediona hi va ser present el seu alcalde, Ramon Creixell, i el tinent d’alcalde, Pol Pagès. La visita al municipi del Penedès es farà el proper mes de setembre.

intercanvi-casal-taradell-sant-quinti3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments