Inici Actualitat Taradell organitza diumenge un acte solidari per recollir donatius pel Nepal

Taradell organitza diumenge un acte solidari per recollir donatius pel Nepal

0
COMPARTIR
Natalie Hawwa / USAID
Natalie Hawwa / USAID
Natalie Hawwa / USAID

El col·lectiu del Nepal a Taradell, juntament amb Som Dones i l’Ajuntament de Taradell, organitzen aquest diumenge a la tarda un acte solidari per recollir diners per aquest país, devastat pel terratrèmol del passat 25 d’abril i les diferents rèpliques posteriors. L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

La iniciativa comptarà amb diverses actuacions. Hi haurà el grup Reshu Lopchan de dansa nepalí, el Binod Katuwal de flauta nepalí i les actuacions de dues entitats del poble, la Coral l’Arpa i Tastet de Gospel.

A l’entrada a l’acte es demanarà un donatiu de 5 euros. La quantitat de diners recollida s’enviarà al municipi de Goli, situat al nord-est del Nepal, zona d’on prové la majoria de nepalesos que viu actualment a Taradell. Es farà arribar a través de l’ONG Peeky Hill.

Cal destacar que per aquest acte, Som Dones ha suspès el Cine-Fòrum que hi havia previst per aquest diumenge a la tarda i on s’havia de projectar el film “Cerezos en flor” de la directora alemanya Doris Dörrie.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments