Inici Actualitat ERC Taradell presenta divendres el seu programa electoral

ERC Taradell presenta divendres el seu programa electoral

5
COMPARTIR

llista-erc-taradell-municipals-20152

La candidatura d’ERC Taradell per a les municipals del 24 de maig fa un nou acte aquest divendres al vespre. A 2/4 de 9 al Centre cultural Costa i Font l’equip de l’alcaldable Salvador Clot presentarà les principals propostes que porta en el seu programa electoral.

Aquest està format per més de 120 propostes que es divideixen en una dotzena d’apartats. Moltes de les propostes han sorgit dels grups de treball temàtics que es van formar amb la participació d’una cinquantena de persones i arran de la campanya Decideix Taradell. A la presentació ERC Taradell explicarà que el seu propòsit és fer un Ajuntament més transparent i al servei de tots els vilatans. L’acte es tancarà amb un piscolabis pels presents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
aqüàtic
aqüàtic
14 maig 2015 12:58

Odio a tots els partits, CIU, SI, ERC, estic fart de fingir…. Que torni PXC!

aqüatic autèntic
aqüatic autèntic
14 maig 2015 16:14
Reply to  aqüàtic

Quina poca vergonya que tens d’usurpar el nom del títol. Pel que veig tot si val per tal de fer mal. Per mi ets un aqüàtic, però ofegat. Jo en cap moment m’he posicionat per cap partit polític i molt menys per plataforma per catalunya. Et vols carregar el meu comentari fent-me passar per un xenòfob, però t’equivoques, aquí l’únic xenòfob deus ser tu que no accepta una crítica.
Salut

aqüàtic
aqüàtic
13 maig 2015 21:29

Convidat Aqüàtic 12 maig 2015 El vostre eslògan diu: Un ajuntament més proper i que escolti la gent. Jo ho trobo realment molt bé, però a part d’escoltar potser també cal parlar amb la gent oi? M’explico. En el vostre programa electoral a l’apartat d’esports i en el punt número 5 dieu: farem una tarifa que agrupi la piscina descoberta amb l’Espai d’Aigua i Salut. Ja heu parlat amb la Junta del Parc d’Esports? (jo tinc entès que no perquè jo sí que els hi he demanat i han quedat sorpresos de la notícia), com ho penseu fer doncs això… Llegeix més »

Teresa
Teresa
14 maig 2015 17:30
Reply to  aqüàtic

La meva opinió, és que ”Ajuntament Proper” és l’únic que porten al programa amb 4 propostes més, la resta ja són coses que es feien fins ara però explicades d’altra manera, altres que també les porta CiU al programa…

Agustí Soler
Agustí Soler
13 maig 2015 17:55

Bé, no acostumo escriure però m’agradaria aprofitar ja que ara si que estem a prop de eleccions al 27 de maig. M’agradaria felicitar Esquerra de Taradell, ara farà uns 35 anys des que vaig votar per primera vegada a la meva vida i no havia vist mai una campanya com la que porteu fent fa mesos intentant involucrar a la gent, almenys a nivell municipal. És molt recomfortable veure com un partit porta molts mesos fent reunions pel poble i deixa les seves hores per escoltar la nostra opinió. Per altra banda, em va arribar ahir el programa electoral a… Llegeix més »