Inici Actualitat Els germans Tulleuda guanyen la Copa d’Espanya de trial en bicicleta

Els germans Tulleuda guanyen la Copa d’Espanya de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

guillem-tulleuda-copa-espanya-2015

jordi-guillem-tulleuda-2015Cartagena va acollir aquest diumenge la Copa d’Espanya de trial en bicicleta. Dos joves taradellencs s’hi van proclamar campions. Es tracta dels germans Tulleuda Garcia. El més gran en Jordi Tulleuda va guanyar en la Copa en la categoria principiant després d’una competició molt igualada que es va decidir amb una zona de desempat.

El germà petit, en Guillem Tulleuda, va guanyar la Copa en la categoria promesa. La prova estava organitzada pel Club Trialbici Cartagena en col·laboració amb la Federació Murciana de Ciclismo i l’Ajuntament de Cartagena.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments