Inici Actualitat ERC Taradell presenta una candidatura per fer un ajuntament “més proper i...

ERC Taradell presenta una candidatura per fer un ajuntament “més proper i que escolti la gent”

1
COMPARTIR

candidatura-erc-taradell-2015

El parc de la Font Gran va ser l’escenari escollit per ERC Taradell per presentar la candidatura de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. L’acte va comptar amb la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó. El candidat d’ERC, Salvador Clot, va presentar un per un tots els membres que formen la llista electoral, de qui va dir que “són molt bona gent, treballadora, compromesa i sorgits dels grups de treball que han elaborat les propostes del programa electoral”.

salvador-clot-2015Clot va afirmar que “estem convençuts que guanyarem perquè portem 28 anys de gent que ho ha estat provant i estic segur que aquest cop és el nostre”. El candidat republicà a l’alcaldia de Taradell va insistir en què ha arribat l’hora d’un canvi “per fer una política municipal més propera i diferent”. “Ara és l’hora d’un nou estil de política que pensi més en les persones i l’única opció vàlida i que ho pot portar a terme és ERC”, va afegir. També va insistir que les més de 100 propostes del programa electoral són “realistes i realitzables, no venem fum” (aquí podeu trobar el programa electoral).

presentacio-candidatura-erc-20152Salvador Clot també va insistir que les eleccions municipals són claus per la independència de Catalunya i va apostar per un “ajuntament valent perquè l’actual ha anat sempre a remolc de la societat civil”.

La vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, va insistir que el 24 de maig els electes que surtin “seran la punta de llança de la construcció d’aquest país”. De Salvador Clot va dir que “la manera de fer d’en Salvador és una manera de fer en positiu, que no vol dir tocar la llaga d’allò que no funciona”. Va insistir en la idea d’assolir la independència perquè és l’única alternativa i “tenir ajuntaments més dinàmics, més frescos, que liderin i no s’apalanquin“.

Després dels discursos els presents van poder gaudir d’un piscolabis. Prèviament, es va fer una caminada per la biologia de Taradell a càrrec de Xevi Blancafort i Jordi Pascual.

presentacio-candidatura-erc-2015

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Aqüàtic
Aqüàtic
12 maig 2015 17:21

El vostre eslògan diu: Un ajuntament més proper i que escolti la gent. Jo ho trobo realment molt bé, però a part d’escoltar potser també cal parlar amb la gent oi? M’explico. En el vostre programa electoral a l’apartat d’esports i en el punt número 5 dieu: farem una tarifa que agrupi la piscina descoberta amb l’Espai d’Aigua i Salut. Ja heu parlat amb la Junta del Parc d’Esports? (jo tinc entès que no perquè jo sí que els hi he demanat i han quedat sorpresos de la notícia), com ho penseu fer doncs això de fer una tarifa única?… Llegeix més »