Inici Actualitat La UD Taradell perd clarament a casa contra el Caldes

La UD Taradell perd clarament a casa contra el Caldes

0
COMPARTIR

ud-taradell-caldes-20152

La Unió Deportiva Taradell necessita ja que s’acabi la temporada. Aquest dissabte a la Roureda els taradellencs van perdre per 0 a 4 contra el Caldes en un partit on no van tenir cap opció.

ud-taradell-caldes-2015Al primer temps major domini visitant, que en els primers minuts va avisar amb un parell d’arribades que van acabar amb xuts sense problemes per a Nil. A la mitja hora ja van portar més perill en un xut ras que va necessitar una bona intervenció de Nil. El primer gol va arribar al minut 38 en un penal. Abans, Company va portar perill pel Taradell en una rematada de cap que va sortir desviada.

La segona meitat va començar malament. Als 6 minuts en un contraatac els visitants van marcar el 0 a 2 i el Taradell ja va abaixar els braços, tot i que Canó va disposar de l’ocasió més clara en cedir una passada de la mort a Carrillo que va anar massa llarga. Als 20 minuts en una centrada per la dreta sense angle que Nil va desviar malament va arribar el 0 a 3. El 0 a 4 definitiu va arribar a l’últim minut en una pilotada llarga on dos davanters del Caldes van definir còmodament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments