Inici Actualitat Molt bona afluència de gent a la 7a Festa del Civisme de...

Molt bona afluència de gent a la 7a Festa del Civisme de Taradell

0
COMPARTIR

festa-civisme-20155

A banda que el dia acompanyava i molt, la novena edició de la Festa del Civisme, organitzada per l’Ajuntament de Taradell, va tenir aquest dissabte al matí un gran acolliment. Comparant amb altres edicions hi havia molta més gent i força presència de mascotes.

festa-civisme-2015El bosc del Pujoló va ser l’escenari amb una proposta de tallers per fer dibuixos, aprendre a reciclar i conscienciar sobre les actituds cíviques. Abans, s’havia ofert una xocolatada popular. Els dos moments més lluïts van ser la desfilada del concurs de mascotes en un petit espai del bosc i l’exhibició d’habilitats de la Unitat Canina de Protecció Civil de Taradell amb gossos de rescat. La Festa es va tancar amb el lliurament de premis del concurs de dibuix ràpid i una obra de teatre dels nens i nenes del Centre Obert de Taradell.

festa-civisme-20153

festa-civisme-20154

festa-civisme-20156

festa-civisme-20157

festa-civisme-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments