Inici Actualitat L’INS Taradell fa xerrades per buscar feina per xarxes socials als alumnes...

L’INS Taradell fa xerrades per buscar feina per xarxes socials als alumnes de batxillerat

0
COMPARTIR

xerrada-ins-taradell-feina-xarxes-socials

Durant el mes de maig el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana ha anat a l’Institut de Taradell a realitzar dues sessions informatives sobre identitat digital i xarxes socials en la recerca de feina pels alumnes de 1r i 2n de batxillerat. Aquestes xerrades estan pensades per als alumnes majors de 16 anys i que, per tant, entren en edat de treballar amb l’objectiu de proporcionar un espai de reflexió sobre com els pot ajudar o perjudicar l’ús de les xarxes socials, sobretot en el moment de buscar i trobar un lloc de treball.

Al llarg de la sessió també es van donar eines per tal de controlar la privacitat al Facebook, una de les xarxes socials més utilitzades.

xerrada-ins-taradell-feina-xarxes-socials2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments